Närcentra inom Ronneby

Närcentra för samvaro och tillfredsställande av närområdets behov

I Ronneby Samhällsförenings utvecklingsarbete ingår bl a planer på att skapa en gemensam servicecentral, ett Närcentra, inom varje närområde. Avsikten är att på nära håll erbjuda all den service som behövs inom närområdet, och då inte bara social samvaro och service, utan även allmän, ekonomisk, ideell och unicitetisk service. Vi är angelägna att få igång skapandet av dessa Närcentra så fort som möjligt, då vi anser att dessa servicecentraler kan ha stor betydelse för såväl människorna som samhällsutvecklingen.

Hör av er med idéer, synpunkter och frågor, och givetvis även med ev tips om tänkbara lokaler och resurser för ett Närcentra. Använd dig antingen av kontaktvägarna på Kontakt-sidan eller av Inlägg under Forum-rubriken Närcentra-utveckling. Närcentra-utvecklingen kan mycket väl starta smått, kanske hos någon inom närområdet som f n råkar ha lediga lokaler och resurser. Det måste inte vara helt perfekt redan från början. Det viktiga är att någonting kommer till stånd, och att vi får igång den utvecklande processen. Så fort som det finns några Närcentra att presentera så kommer det att finnas information om dessa på denna sida.
Du behöver vara registrerad och inloggad för att kunna lämna kommentarer på denna webbsajt.
Vi har försökt att hålla kommenterandet öppet, men det går tyvärr inte i denna nedbrytande värld.

Den här sajten använder sig av e107 cms. Temat kommer från Xen Themes. För sajtbygget svarar Ekotjänsten i Ronneby. Berätta gärna (se Kontakt-sidan) vad du tycker om sajten.