torsdag 21 juni 2012

En rak fråga söker ett rakt svar

Skulle du vilja leva i ett samhälle som har samma grundläggande ordning och upplägg som Ronneby Samhällsförening, om den möjligheten skulle finnas? Svaret på denna fråga kan vara mycket betydelsefullt både för dig personligen och för samhället du lever i. Så ta dig tid att svara, snälla du, om du inte redan har gjort det. Och, gör det även om du just nu inte riktigt kan se att just ditt svar kan ha någon betydelse.

Den information du främst behöver ta del av för att kunna svara
på denna fråga finner du under Ekogrund, Medlemskap och Organisation, men allt finns givetvis även samlat i föreningens Stadgar, men där utan kommentarer. Om dittt svar blir Ja, vilket vi tror och hoppas, lämnar du lämpligen ditt svar på denna sida. Om ditt svar blir Nej, hoppas vi att du vill medverka till att skapa ett bättre samhälle genom att berätta för oss varför du svarar Nej. Det kan du göra via någon av kontaktvägarna på vår Kontakt-sida.

Vi tyckte att det kunde vara lämpligt att föra ut denna fråga i ljuset idag på årets ljusaste dag, som för oss i samhällsföreningen också står för övergången från gult till grönt, dvs övergången från en tid med tonvikt på kreativitet/skapande till en tid med tonvikt på växande/mognande. Glad midsommar på er alla där ute i sommargrönskan, eller var ni nu befinner er, och trevlig fortsättning på sommaren!Postad av Kjell Askling under Allm artiklar - 1 Kommentar - utskriftsvänlig Skapa pdf av denna artikel

Den här sajten använder sig av e107 cms. Temat kommer från Xen Themes. För sajtbygget svarar Ekotjänsten i Ronneby. Berätta gärna (se Kontakt-sidan) vad du tycker om sajten.