lördag 09 juni 2012

Beställ ett fungerande samhälle

Ja, du läste helt rätt. Du kan faktiskt beställa ett fungerande samhälle. Det gör du indirekt när du registrerar dig som medlem i Samhällsföreningen. Det du beställer är ett samhälle på ekogrund, som styrs av människor som verkligen tar ansvar, dvs är fullt ansvarstagande. Inget vi är vana vid direkt, men absolut nödvändigt i en tid som denna. Och inte bara nödvändigt utan också brådskande. Så ta vara på möjligheten, om du inte redan har gjort det, och skaffa dig ett samhälle som fungerar. Det kostar ju bara en registrering, och modellen bör passa alla.
Men gör din beställning av ett fungerande samhälle nu, innan det gamla tar slut, för då kan det bli dyrt.

Leverans sker när tillräckligt många registreringar har kommit in. Med leveransen följer, som en bonus, möjlighet för dig att vara en av de styrande. Ta vara på den möjligheten, och låt inte detta unika erbjudande gå dig förbi. Det har du inte råd med. Så, återigen, gör din beställning nu, om du inte redan har beställt.

Detta erbjudande gäller än så länge bara de som är hemmahörande i Ronneby kommun, men säg till om du har din hemvist i en annan kommun, och vill att det skall bli möjligt att beställa ett fungerande samhälle även där, så skall vi försöka ordna detta, tillsammans med ett antal ekointresserade i din kommun.Postad av Kjell Askling under Allm artiklar - Lämna en kommentar - utskriftsvänlig Skapa pdf av denna artikel

Den här sajten använder sig av e107 cms. Temat kommer från Xen Themes. För sajtbygget svarar Ekotjänsten i Ronneby. Berätta gärna (se Kontakt-sidan) vad du tycker om sajten.