Videofilmarkiv

Välkommen till föreningens videofilmarkiv

Här presenteras videofilmer som vi gärna vill visa upp för webbsajtens besökare. Tanken är att filmerna ska ha någon form av koppling till föreningens syfte och verksamhet, men även långsökta kopplingar kan vara ok. Kom gärna med förslag, och lämna gärna in egenproducerad film. Senast intagen film visas först.

>>> Sid 2 <<< ---------------------------------------------------------- >>> Sid 1 >>>

Fram till dess att fungerande lokala/regionala lagringslösningar finns tillgängliga använder vi oss främst av befintliga centrala möjligheter, såsom Vimeo och YouTube. Rekommenderar Vimeo, pga dess teknik/kvalité.
En fantastisk nutidsföreställning av och med Claes Eriksson. Humor och klarsynthet från en ordkonstnär. Del 1.


En fantastisk nutidsföreställning av och med Claes Eriksson. Humor och klarsynthet från en ordkonstnär. Del 2.
Ett vackert naturintegrerat hus, byggt av naturliga material, till relativt låg kostnad. Mer info på denna sida.
Släpp fångarne loss, det är vår! Tage Danielssons filmklassiker från 1975. Det är 2012 nu, och det är vår, så det torde vara dags och ok att släppa loss denna gamla pärla. Lite info om filmen finns på denna wiki-sida.
Överläkare Mats Humble berättar om pågående forskning kring D-vitaminets många positiva hälsoeffekter.
En intressant och inspirerande film om ett naturnära initiativ i nordvästra Wales, och om visioners betydelse.>>> Sid 2 <<< ---------------------------------------------------------- >>> Sid 1 >>>

Den här sajten använder sig av e107 cms. Temat kommer från Xen Themes. För sajtbygget svarar Ekotjänsten i Ronneby. Berätta gärna (se Kontakt-sidan) vad du tycker om sajten.