Ronneby Samhällsförening  »  Forum  »  Social utveckling  »  Allmänt  »  Samhällsföreningen

Marknadsföring av föreningens unika tjänster

Kjell Askling


Ronneby / Styrelsemedlem
11 jun 2012 kl 18:03
inlägg: 15
Registrerad medlem #1

Marknadsföring är väl egentligen inte föreningens "cup of tea", men för sjutton, varför inte dra ut svängarna lite och vidga ramarna även i köp- och sälj-svängen. Det tycker jag vi gör med denna annons (se även text nedan) på Ronnebytorget.se. Det är väl bra att vi finns där folket finns, dvs i kommersen. Eller vad tycker du? Hur som helst så borde väl priset på Samhällsföreningens produkt vara attraktivt.

Om du behöver ett nytt och fungerande samhälle så finns här ett sprillans nytt sådant för beställning. Det finns i obegränsad upplaga, och det kostar bara en registrering. Leverans sker när tillräckligt många registreringar har gjorts. Det är väl inte bara prylar som behöver utvecklas och förnyas, eller hur?!

Tyvärr finns denna produkt än så länge bara tillgänglig för de som är hemmahörande i Ronneby kommun, men säg till om du vill ha den även till din kommun, så skall vi se till att den så fort som möjligt blir tillgänglig även där.

För mer information, kontakt och registrering besöker du lämpligen webbsajten 'samhällsförening.se', men du kan givetvis också nå föreningen via epost eller telefon.

[ Redigerat 28 sep 2012 kl 11:39 ]

Kjell Askling


Ronneby / Styrelsemedlem
11 jun 2012 kl 18:06
inlägg: 15
Registrerad medlem #1

Vi lade in en liknande annons på Blocket. Den blev först godkänd, men togs sedan bort av Blocket, med motivering att den bröt mot Blockets regler. Vi försökte då anpassa annonsen så att den rimligen inte borde bryta mot reglerna. Den senaste anpassningen, under rubriken "Tidernas erbjudande", kan du se nedan. Men det hjälpte inte. Den blev inte heller godkänd för införande. Hm.

Nu kan du beställa ett fungerande samhälle, ett samhälle på ekogrund, som styrs av människor som verkligen tar ansvar. Det kostar bara en registrering, och modellen bör passa alla. Men, beställ nu, innan det gamla tar slut, för då kan det bli dyrt.

Leverans sker när tillräckligt många registreringar har kommit in. Med leveransen följer, som en bonus, möjlighet för dig att vara en av de styrande. Låt inte detta unika erbjudande gå dig förbi. Det har du inte råd med.

Tyvärr gäller detta erbjudande än så länge bara de som är hemmahörande i Ronneby kommun, men säg till om du redan nu vill ha ett fungerande samhälle även till din kommun, så skall vi försöka ordna detta så fort som möjligt.

Meddela ditt intresse vid epost eller telefon så får du reda på var du kan beställa denna tjänst, och få ytterligare information. Vi tillhandhåller ingen länk eller webbadress eftersom Blocket inte verkar gilla sådana.

[ Redigerat 28 sep 2012 kl 11:40 ]

Kjell Askling


Ronneby / Styrelsemedlem
11 jun 2012 kl 19:37
inlägg: 15
Registrerad medlem #1

Blocket är ju emellertid inte direkt ensamma på den här typen av annonsmarknad längre, så vi klarar oss nog bra utan dem. Ett bra alternativ till Blocket tycker jag att ABC-annonser.se verkar vara. Har en bra mix av gratis- och betalannonser, och ett smidigt och bra upplägg. Betydligt bättre och smidigare upplägg än Blockets, tycker jag. Hoppas att vi får ha kvar vår annons där.

Ett fungerande samhälle

Ja, du kan faktiskt beställa ett fungerande samhälle, dvs ett samhälle på ekogrund, som styrs av fullt ansvarstagande människor. Det kostar bara en registrering, och modellen bör passa alla. Men gör din beställning av ett fungerande samhälle nu, innan det gamla tar slut, för då kan det bli dyrt.

Leverans sker när tillräckligt många registreringar har kommit in. Med leveransen följer, som en bonus, möjlighet för dig att vara en av de styrande. Ta vara på den möjligheten, och låt inte detta unika tillfälle gå dig förbi. Det har du inte råd med. Så, återigen, beställ nu, om du inte redan har gjort det.

Tyvärr gäller detta erbjudande än så länge bara de som är hemmahörande i Ronneby kommun, men säg till om du har din hemvist i en annan kommun, och vill att det skall bli möjligt att beställa ett fungerande samhälle även där, så skall vi försöka ordna detta, tillsammans med ett antal ekointresserade i din kommun.

Beställningen gör du enklast på Samhällsföreningens webbsajt, under rubriken 'Registrera dig'. På webbsajten finns också mer information om denna förening, samt om dess enande, helande och frigörande ordning. Du kan givetvis även nå föreningen via här inlagd epost eller telefon.

Ett annat alternativ är Fyndtorget.se. Upplägget är inte lika omfattande som hos ABC-annonser, men det är smidigt och gratis. Om du vill se vår annons på Fyndtorget så klickar du här.

[ Redigerat 28 sep 2012 kl 11:40 ]

Hoppa:     Tillbaka till toppen

Den här sajten använder sig av e107 cms. Temat kommer från Xen Themes. För sajtbygget svarar Ekotjänsten i Ronneby. Berätta gärna (se Kontakt-sidan) vad du tycker om sajten.